Ако пръстите на ръцете или на краката са изтръпнали, това показва

...
Ако пръстите на ръцете или на краката са изтръпнали, това показва
Коментари Харесай

На мама след 50 започнаха да ѝ изтръпват пръстите и често имаше главоболие. Позната сестра подкани причината и простото лечение

Ако пръстите на ръцете или на краката са изтръпнали, това демонстрира проблеми със здравето на съдовете. В публикацията ще ви разкажем потвърдена рецепта, с която ще подобрите тялото си и ще подобрите благосъстоянието.

Приготвяне:

Трябва да приготвяте бульона вечер. Залейте една трета от чаша ленено семе с 1 литър вода, оставете за заври и по-късно дръжте на водна баня 2 часа. Оставете отварата подготвена за през нощта, с цел да упорства, и прецедете сутринта. В резултат на това ще получите към 850 мл течност, по консистенция наподобяваща желе.

Как да използваме:

Полученият размер на лекарството е планиран за 5 дни. Необходимо е да го приемате на празен корем 2 пъти дневно – заран и вечер – 80-85 мл (една трета  чаша).

За оптимален резултат увеличете курса до 15 дни. След това направете отмора за 3 месеца и, в случай че е належащо и предпочитание, повторете курса.

Както можете да видите, продуктът е на ниска цена и елементарен за подготвяне. Така всеки може да усъвършенства кръвоносните си съдове. Определено ще почувствате резултата, тъй като освен вашето здраве, само че и външният ви тип ще се подобрят.

ЗАЖЕНАТА

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР